Κασσελάκης για Αυτιά: Κύριε Μητσοτάκη, κάντε επιτέλους τον άνθρωπο υποψήφιο ευρωβουλευτή

Το σχόλιο του Στέφανου Κασσελάκη για τις συκοφαντικές αναφορές του Γιώργου Αυτιά ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε μιλήσει για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών.

Δείτε:

Χυδαίοι προβοκάτορες, όπως με τον Τσίπρα: Δείτε τι έστησαν σήμερα στον ΣΚΑΙ σε βάρος του Κασσελάκη, αλλά την πάτησαν (βίντεο)

Στο τέλος της ανάρτησής του ο Σ. Κασσελάκης τονίζει σκωπτικά «κύριε Μητσοτάκη, κάντε επιτέλους τον άνθρωπο υποψήφιο ευρωβουλευτή. Σας παρακαλάει κάθε Σαββατοκύριακο».

Τι πραγματικά είχε πει ο Στέφανος Κασσελάκης

Σημειώνεται ότι οι εν λόγω αναφορές του δημοσιογράφου έγιναν για τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Στέφανος Κασσελάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου την περασμένη εβδομάδα. 

Για το θέμα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών ο Σ. Κασσελάκης κα ο Ν. Χατζηνικολάου πραγματοποίησαν τον ακόλουθο διάλογο: 

Σ. ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: Ανήκουμε στη Δύση, συμφωνώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε δεδομένος σύμμαχος. Κατά τη γνώμη μου, η Ελλάδα έχει μια καθοριστική γεωπολιτική θέση και προσφέροντας τη θέση μας αυτή στη Δύση, πρέπει να έχουμε αντίστοιχα ανταλλάγματα.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Όπως;

Σ. ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: Όπως ανταλλάγματα στα κυριαρχικά μας δικαιώματα όπου χρειάζεται, όπως ανταλλάγματα για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Και γενικά, το βασικό πρέπει να είναι η θέση μας να μην είναι, όπως είπα, δεδομένη. Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να αποστρατιωτικοποιεί τα νησιά της και να στέλνει εξοπλισμό στην Ουκρανία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί